Het Goede Gevoel Van Diona Fox

Q: Mogen we even met kennismaken? We zijn benieuwd!

A: Diona Fox, in het dagelijks leven Karin Canters, van Diona Fox & her Ragdolls is een georganiseerde ras-chaoot, tekstschrijver en zangeres gevestigd in Rotterdam. Na een rood wijntje (of drie) een luidruchtige performer, is irritant perfectionistisch en veeleisend voor zichzelf. Wordt onrustig bij gebrek aan zowel het maken als luisteren van muziek, moet om alles lachen als ze heel moe is en wordt daar zelf heel moe van.

Q: Hoe was jouw stemming deze morgen?

A: Vrolijk, heerlijk uitgerust.

Q:Wat brengt jou steevast in een opperbeste stemming?

A: Goede muziek, goede koffie en goed gezelschap.

Q: Welk Goed Gebeuren is jou ooit overkomen en zul je nooit meer vergeten?

A: Ik verloor onderweg eens mijn OV, omdat ik muziek op had staan hoorde ik niet dat de vriendelijke man achter mij hem had gevonden. Hij heeft me zeker 5 straten gevolgd, achterna gerend, en half uitgeput kon hij me eindelijk bereiken. Ik voelde me schuldig omdat ik hem niet had gehoord, maar was hem zo dankbaar voor zijn moeite!

Q: Welk bekend persoon zou jij graag helpen met autopech, ook al moet je uren wachten?

A: Ronald Goedemondt, ongetwijfeld.

Q: Welke vriendelijke levensles wil jij met iedereen delen?

A: Het leven is te kort om slechte wijn te drinken.

Q: Kun jij een beeld schetsen van jouw ideale straat?

A: Rustig, groen en gemoedelijk, met buren die elkaar een handje helpen waar nodig!

Q: En tot slot, aan wie wil jij Het Goede Gevoel doorgeven?

A: Lodewijk Bles, deze jongeman is een inspiratie voor mij als het gaat om motivatie en positieve energie!